Huisartsen Van Nunspeet en Hettema vertrekken na jaar alweer

Reacties (6)

 • Patiënt

  28 juli 2022 op 08:37 | #

  En weer 2 goede huisartsen die vertrekken. Wordt er nu eindelijk eens gekeken naar wat er mis is in deze praktijk. Het vertrek van Dr Bakker was een grote aderlating voor de praktijk maar dat er nadien geen huisarts is die het langer dan een jaar volhoudt moet toch een teken zijn. De diplomatieke antwoorden kennen we inmiddels wel.

 • Patiënt van huisarts Hettema

  26 juli 2022 op 21:49 | #

  Via een toevallig bezoek aan de website van huisartsenpraktijk Grou lees ik dat mijn huidige artsen na een jaar vertrekken ‘omdat hun toekomst niet in de praktijk Grou ligt.’ Binnen een paar jaar zijn er nu vijf huisartsen vertrokken. Met allemaal plausibele redenen en diplomatiek verantwoord. Maar wat zijn de werkelijke oorzaken? Wat speelt er binnen de muren van huisartsenpraktijk Grou? Ik ben daar na het grote aantal huisartsen die in korte tijd vertrekken heel nieuwsgierig naar geworden. In ieder geval zijn de patiënten de dupe en moeten afwachten welke huisarts nu weer uit de hoge hoed wordt getoverd.

 • Grouster patient

  26 juli 2022 op 21:06 | #

  Wat een enorme aderlating voor Grou.
  Wat zegt het feit dat bevlogen mensen enthousiast beginnen in een groepspraktijk om die zelfde praktijk een jaar later weer te verlaten doet het ergste vrezen. Dokter Bakker was onvervangbaar, zo jammer dat hij de praktijk verliet, feitelijk was dat een eerste teken aan de wand.

  Wat je wenst is een huisarts die je gezin kent, weet wie je kinderen zijn, de lijnen kent, beleid jaren kan volgen en zo dus ook leert van eigen werk. Maar wat het belangrijkste is dat je huisarts een vertrouwd gezicht is. Als ik nu ergens kom bv voor een bevolkingsonderzoek en ik moet aangeven wie mijn huisarts is antwoord ik de laatste jaren dat ik dat niet meer weet ivm een groot verloop, geef dan maar op voormalige huisarts Bakker. Als je er goed over nadenkt is dit te gek voor woorden.

  Ik adviseer u allen om op Zorgkaart Nederland een recensie te schrijven en het verloop van deze praktijk aan te kaarten. Zo wordt de situatie breder zichtbaar

 • pasjinte by Maaike Hettema

  26 juli 2022 op 20:29 | #

  Tige spitich dat ek dizze twa dokters wer fuortgean, wylst it foar pasjinten sa wichtich is om in fertroude dokter te hawwen foar jierren en jierren. Earst dokter Bakker, in fijne man, doe Saapke Postma en Angela Snels, ek fijne minsken en no dizze twa minsken. Ik gong nei Maaike Hettema en ek oer har wie ik tige tefreden.
  In frjemde saak en ik tink dan ek: wat is der oan de han as der sa'n grut ferrin is?

 • Wypke van der Mei

  26 juli 2022 op 20:12 | #

  Der is frijwat mis mei diz' praktyk
  Is hjir gjin salve oan te striken?
  Wa fan de gelearden wol hjir net om 't lyk?
  Aanst sitte wy mei de liken

  Wat is hjir no eins oan 'e hân
  Gjin Grouster dy 't it mear begrypt
  Der waard boud oan in goede bân
  En no bin'se wer gepypt.

 • Een patiente

  26 juli 2022 op 19:24 | #

  Dieptriest dat deze 2 fijne en goede artsen vertrekken en dat de betrokken patiënten het maar op internet moeten lezen. Ze hebben er vertrouwen dat de huidige artsen hun uiterste best doen om de zorg goed te organiseren.
  Ik ben het vertrouwen zo langzamerhand kwijt. De zoveelste arts die vertrekt